GEAR XP

Hög kompressorprestanda och tillförlitlighet

Performance class: 22 – 200 kW

Maximal tillförlitlighet med låga drift- och servicekostnader

 • Optimerat volymflöde
 • Robust växellåda
 • Låga varvtal
 • Underhålls- och servicevänligt koncept

GEAR XP-serien av skruvkompressorer har utformats för att ge maximal tillförlitlighet med låga drifts- och servicekostnader. De är särskilt lämpliga för konstant höga tryckluftskrav. Produktsortimentet erbjuder leveranskvantiteter på 2,62 – 33,00 m³/min vid driftstryck på 5 – 13 bar.

Med genomtänkt systemdesign och ett noggrant urval av komponenter i denna skruvkompressorserie optimerar volymflödet. Detta förbättrar energieffektiviteten, ökar tillförlitligheten och förlänger livslängden för motorn, elektriska komponenter, lager, slangar och tätningar med upp till 50%. Den nya skruvkompressorserien GEAR XP kännetecknas av en anpassad växellåda och motorhastighet som är optimalt anpassad till kompressorsteget.

GEAR XP-kompressorernas underhålls- och servicevänliga systemkoncept innehåller en robust drivmotor med starka kraftreserver, generöst dimensionerade värmeväxlare och en intelligent kylluftskanal. Alla komponenter har utformats med tanke på energieffektivitet. Hela vägen från motorn, genom kompressorsteget till växellådan, har varje komponent optimerats. Du gynnas som kund och operatör av systemet under hela produktens livscykel.

Översikt

Tekniska data

Broschyr (engelsk)

 • Hitta till oss

  Adress
  Teknikvägen 3
  245 34  STAFFANSTORP

  Öppettider

  Tel: 040-59 20 90

  Vardagar: 7:00 – 16:30
  Övr. tid ring vår jour.

  Jour tel: 0706-25 50 09