Hem » Service

Service

Tryckluftsteknologi i världsklass

I en tid då energiförbrukning är mer på tapeten än någonsin ökar efterfrågan på energisnåla kompressorer. Här har företaget ALMiG en framskjutande position som en av världens ledande tillverkare. Vi talar om tryckluftsteknologi i världsklass.

ALMiG Kompressoren GmbH har mer än 90 år på nacken och ingår i Fusheng Group som är en av de största aktörerna i världen inom tryckluftsteknik. Fusheng Group har verksamhet i fler än 90 länder, omsätter 900 miljoner euro och sysselsätter totalt 15 000 medarbetare runt om i världen. I Sverige representeras verksamheten av ALMiG Sverige AB.

Tyskland anses vara det stora maskinbyggarlandet när det gäller precision och kvalitet, vilket våra kunder upplever och uppskattar.

ALMiG Sverige AB har sitt huvudkontor i Sydsverige med medarbetare runt om i Sverige bl.a. Göteborg, Stockholm och Mälardalen.

Kvalitet och service
ALMiG innehar alla certifikat som branschen kräver samt välutbildad personal på alla positioner. Medarbetarna är handplockade och vidareutbildas kontinuerligt enligt nationella och internationella föreskrifter.


ALMiG har marknadens energisnålaste kompressorer, samtidigt som de också har den lägsta totalkostnaden. Ute hos kunderna kan vi utföra flödes- och luftanalyser för att få ner energiförbrukningen. Vi utför installationer av nya maskiner och säkerställer att de uppfyller behovet hos kunden. Sedan ser vi till att servicen sker kontinuerligt och enligt tillverkarnas normer, så att kunden kan känna sig trygg med sin maskin under många år.


Utöver detta servar vi även alla andra fabrikat så som Atlas Copco, Ingersoll Rand, m.fl. både äldre och nyare kompressorer. Vi erbjuder 24-timmarsservice och akutjour, vilket ALMiG är ensam om i branschen.

Sammantaget tryggas kundens produktion.
Våra kunder vet att de har att göra med ett starkt bolag med muskler.

 • Hitta till oss
 • ALMiG Sverige AB
  Teknikvägen 3
  245 34  STAFFANSTORP
  Tel: 040-59 20 90
 • ——————————-
 • Öppettider:
 • Vardagar: 7:00 – 16:30
 • Lunch 12-13
  Övr. tid ring vår jour.
 • Jour tel: 0706-25 50 09