Hem » Vi servar er kompressor

Vi servar er kompressor

Professionell service för alla typer av kompressorer

På ALMiG är vi experter på att hålla din kompressor i toppskick. Våra tjänster sträcker sig över ett brett spektrum av kompressor-modeller. I en tid då energiförbrukning är mer på tapeten än någonsin ökar efterfrågan på energisnåla kompressorer. Här har företaget ALMiG en framskjutande position som en av världens ledande tillverkare. Vi talar om tryckluftsteknologi i världsklass.

Kvalitet och service

ALMiG innehar alla certifikat som branschen kräver samt välutbildad personal på alla positioner. Medarbetarna är handplockade och vidareutbildas kontinuerligt enligt nationella och internationella föreskrifter.

Installation och regelbunden service

Vi erbjuder inte bara reparation och underhåll, utan också professionell installation av alla typer av kompressorer. Vår installationsservice garanterar att din utrustning är korrekt installerad och optimerad för dina specifika behov.

Regelbunden service är nyckeln till att förlänga livslängden och effektiviteten hos din kompressor. Vårt serviceprogram är skräddarsytt för att passa just dina behov, vare sig det handlar om frekventa underhållscheckar eller mer omfattande service.

Energisnålaste kompressorer

ALMiG har marknadens energisnålaste kompressorer, samtidigt som de också har den lägsta totalkostnaden. Ute hos kunderna kan vi utföra flödes- och luftanalyser för att få ner energiförbrukningen. Vi utför installationer av nya maskiner och säkerställer att de uppfyller behovet hos kunden. Sedan ser vi till att servicen sker kontinuerligt och enligt tillverkarnas normer, så att kunden kan känna sig trygg med sin maskin under många år.

ALMiG servar brett utbud av fabrikat

Utöver detta servar vi även alla andra fabrikat så som Atlas Copco, Ingersoll Rand, m.fl. både äldre och nyare kompressorer. Vi erbjuder 24-timmarsservice och akutjour, vilket ALMiG är ensam om i branschen. Sammantaget tryggas kundens produktion.
Våra kunder vet att de har att göra med ett starkt bolag med muskler.

Varför välja ALMiG?

Expertkunskap: Vårt team består av erfarna tekniker som är specialiserade på olika typer av kompressorer.

Tillförlitlighet: Vi förstår vikten av att din kompressor fungerar utan avbrott. Våra tjänster syftar till att minimera driftstopp och öka pålitligheten.

Anpassade lösningar: Vi vet att varje kund har unika behov. Våra tjänster anpassas för att möta just dina krav och förutsättningar.

Effektivitet och hållbarhet: Genom regelbunden service och underhåll säkerställer vi att din kompressor är energieffektiv och bidrar till en hållbar drift.

För mer information eller för att boka en service, kontakta oss idag!

 • Hitta till oss
 • ALMiG Sverige AB
  Teknikvägen 3
  245 34  STAFFANSTORP
  Tel: 040-59 20 90
 • ——————————-
 • Öppettider:
 • Vardagar: 7:00 – 16:30
 • Lunch 12-13
  Övr. tid ring vår jour.
 • Jour tel: 0706-25 50 09