Hem » Pågående rekryteringar

Pågående rekryteringar

Tekniska säljare till Västra Götaland, Halland och Kronoberg

Har du erfarenhet av teknisk försäljning och lockas av möjligheten att etablera ALMiG i Västra Götalandsregionen, Halland och Kronobergs län? Eller ni idag är servicetekniker och vill utvecklas och även axla rollen med försäljning som komplement. Då erbjuds ni en roll med mycket frihet under ansvar hos ett expansivt företag med goda framtidsutsikter. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling mot en ledande position inom regionen. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

ALMiG expanderar och söker nu en teknisk säljare. Huvudkontoret för Sverige är beläget i Skåne där åtta personer arbetar. Som säljare kommer du ansvara för att etablera en filial i regionen där du kommer sälja samt representera bolagets energi- och kostnadseffektiva kompressorer för både serviceverkstäder och all typ av industri. Som närmsta chef och support kommer du ha bolagets VD, Jonas Lindberg. Hos ALMiG finner du en familjär kultur som genomsyras av korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att påverka.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du arbeta med nykundsbearbetning i syfte att representera ALMiG inom området. Du kommer bygga upp ALMiG’s filial och vara ansvarig för bolagets etablering i regionen och därav även arbeta med positionering och marknadsföring av bolaget. Du kommer till exempel att: * Prospektera upp potentiella kunder * Boka och utföra möten med fokus på nykundsförsäljning och erbjuda service * Förvalta och supporta befintliga kunder och återförsäljare i området Tjänsten passar dig som har erfarenhet av rollen som teknisk säljare och som lockas av möjligheterna till att bygga upp något nytt för regionen. Du erbjuds en roll med mycket frihet under ansvar där rätt person har mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

Har 2-5 års erfarenhet av teknisk försäljning inom B2B * Besitter en god teknisk förståelse, varav teknisk eftergymnasial utbildning ses som meriterande * Talar och skriver både svenska och engelska då kontakter internt såväl som externt sker på dessa språk * Har god datavana * Har B-körkort. Det är meriterande om du: * Har ledarskapsförmåga och/eller ledarerfarenheter då rätt person kan anta ansvarspositioner vid framtida expansion inom regionen * Har erfarenhet från likvärdig bransch * Som person har du ett kreativt och engagerat sinne där du brinner för det du gör! Vi ser att du är ihärdig och resultatinriktad där du envist strävar mot uppsatta mål. Vi ser samtidigt att du är affärsmässig med en förmåga att se såväl organisationens framgång i sin helhet samt till dina kunder ur ett långsiktigt perspektiv. Då du kommer arbeta med kvalificerad försäljning och längre processer ser vi även att du är relationsskapande och värnar om dina kunder. Vidare är du självgående och angriper dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid * Omfattning: Tillsvidare * Lön: Fast + rörlig lön * Placering: Kontor enligt överenskommelse, ansvarsområde Västra Götaland, Halland och Kronobergs län *

Information om företaget

ALMiG har sitt ursprung i ett traditionsrikt företag, vars produkter i tryckluftsbranschen alltid har stått för kvalitet, innovation och medvetenhet om kundernas behov. ALMiG är ett mycket flexibelt företag som reagerar snabbt på kundernas individuella krav och som alltid finns där som kompetent partner med tips och råd. För oss som en av de ledande leverantörerna inom tryckluftsteknologi är kontinuerlig forskning och utveckling självklart och en grundförutsättning för alla våra färdiga produkter. ALMiG har som motto att ”Den som har slutat att bli bättre, har slutat att vara bra!”.

ALMiG erbjuder ett varierande arbete inom tryckluft där frihet under ansvar är ett av våra ledord. Vara med i ett team som stöttar och hjälper varandra till framgång och har möjligheten att få vara med och påverka.

ALMiG Compressor Systems levererar kompletta lösningar direkt från våra fabriker.

Våra kunder representera ett stort antal segment inom industrin, järnväg och sjöfart. Huvudkontoret är placerat i Staffanstorp. Vi är ett växande företag med progressiv framtoning. ALMiG Sverige är helägt dotterbolag till ALMiG Kompressoren GmbH i Tyskland. Your compressed air specialist – ALMiG

Skicka er intresseanmälan till jonas.lindberg@almig.se

 • Hitta till oss
 • ALMiG Sverige AB
  Teknikvägen 3
  245 34  STAFFANSTORP
  Tel: 040-59 20 90
 • ——————————-
 • Öppettider:
 • Vardagar: 7:00 – 16:30
 • Lunch 12-13
  Övr. tid ring vår jour.
 • Jour tel: 0706-25 50 09