Hem » Speciallösningar

Speciallösningar

Järnvägssystem

ALMiG Rail Systems utvecklar, producerar och säljer alla huvudkomponenter för luftförsörjningssystemet i fordon. Våra effektiva system producerar tryckluft i den kvalitet och kvantitet som kunden kräver.
Vårt företag är en garant för spjutspetsteknologi inom kommersiella fordons- och järnvägsindustrin. ALMiG Rail Systems levererar produkter för tryckluftstillförsel och bearbetning som alltid har stått för kvalitet, innovation och kundmedvetenhet.

Som en av de ledande systemleverantörerna för järnvägen är kontinuerlig forskning och utveckling inom kompressorteknik en självklarhet för oss och ligger till grund för alla våra tillverkade system för att generera tryckluft.

Verksamhetsområden

ALMiG Rail Systems stödjer internationella järnvägsvagnstillverkare, renoveringsföretag, delsystemsleverantörer och järnvägsoperatörer.

För mer ingående information tryck in på nedstående länk

https://www.almig.com/special-solutions/trackair/

Marina kompressorer

ALMiG Marina kompressorer är specialdesignad, anpassad och certifierad för användning under tuffa förhållanden. Den imponerar med sin tillförlitlighet, robusthet (även vid omgivningstemperaturer på upp till 50 °C) och en strukturell design som erbjuder en hög grad av flexibilitet och fortfarande är billigare än konventionella växellådsdrivna lösningar. Genom att byta ut ett fåtal komponenter är det möjligt att snabbt och ekonomiskt anpassa sig till en förändrande driftskrav (t.ex. ändrat sluttryck). Våra moderna styrsystem, som är helt integrerade i kompressorenheten med en pekskärmskontrollpanel i styrskåpet, erbjuder användarvänlighet och ett stort urval av alternativ för att anpassa de viktiga processparametrarna. En integration i ett överordnat styrsystem, också i betydelsen Industri 4.0, är ​​en självklarhet för oss.

Förutom den optimerade strukturen hos kompressorn garanterar vi snabb tillgänglighet av alla relevanta reserv- och servicedelar genom partners och återförsäljare runt om i världen.

Genom vår kundservice hjälper vi dig 24/7 direkt på förfrågan.

För mer ingående information tryck in på nedstående länk

https://www.almig.com/special-solutions/shipping/

ALMiG tryckluftssystem i container

Med tryckluftscontainer från ALMiG är du oberoende av kapaciteten och omgivningsförhållandena i dina produktionshallar.
Vi planerar, bygger och installerar en driftklar tryckluftsstation åt dig med tryckluftsbehandling och anpassar kompressorstationen efter dina individuella kundbehov.
Containern kan ställas upp flexibelt med kran eller gaffeltruck där du behöver den.

 • Containerns utrustning anpassas efter din kunds önskemål och kan flexibelt kombineras. Vi tar över hela projekteringen, byggnationen och driftsättningen.
 • ”Plug & Play”
  Anslut helt enkelt ström-, trycklufts- och spillvattenledningar så är containern klar för drift. Monteringen sker på den yta som förberetts av kunden.
 • Kombinerbar och flexibel
  ALMiG-container kan enkelt kombineras och utökas. De arbetar även i kombination med system från andra tillverkare.

För mer ingående information tryck in på nedstående länk

https://www.almig.com/special-solutions/container/

 • Hitta till oss
 • ALMiG Sverige AB
  Teknikvägen 3
  245 34  STAFFANSTORP
  Tel: 040-59 20 90
 • ——————————-
 • Öppettider:
 • Vardagar: 7:00 – 16:30
 • Lunch 12-13
  Övr. tid ring vår jour.
 • Jour tel: 0706-25 50 09