Hem » Om

Om

Säljer komplett sortiment av kompressorer i premiumklass

ALMiG Sverige AB är ett dotterbolag till ALMiG Kompressoren GmbH som ingår i Fusheng Group och är en av de största aktörerna i världen inom tryckluftsteknik. Våra varumärken är representerade i över 90 länder världen över och totalt är vi 15 000 medarbetare. I Sverige representeras verksamheten av ALMiG Sverige AB.

Vi tillverkar och säljer ett komplett sortiment av kompressorer i premiumklassen. Tillverkningen sker i 16 länder för både export och lokal marknad. På ALMiGs två fabriker i Köngen strax utanför Stuttgart i södra Tyskland tillverkas kompressorerna för den Europeiska marknaden.

Tyskland anses vara det stora maskinbyggarlandet när det gäller gedigen ingenjörskonst med precision och kvalitet, vilket våra kunder upplever och uppskattar. ALMiG Sverige AB har sitt huvudkontor i Sydsverige med samarbetspartners runt om i Sverige bl.a. Göteborg, Stockholm och Mälardalen.

Skräddarsydda lösningar

Med våra 100 år i branschen har vi lyckats skapa tryckluft genom att kombinera hög teknisk kvalitet med låg energiförbrukning! Vi är inte billigast i branschen när det gäller själva maskinerna, men våra skräddarsydda lösningar och tjänster gör att våra kunder totalt sett får den lägsta kostnaden och en högsta tillförlitligheten.

Enastående service och personligt engagemang

I Sverige är vi en aktör och ett varumärke med ett antal starka kärnvärden såsom produktkvalitet, energimedvetenhet, idag marknadens bredaste produktsortiment, teknisk kompetens, och en enastående service, entreprenörsanda och ett personligt engagemang. ALMiG ska fortsätta att växa i takt med utvecklingen och behålla stoltheten i vårt arbete. Vi ska också fortsätta att växa med varumärket, verksamhetskunnandet, entreprenörsandan och kompetensen hos samtliga medarbetare.

Tryckluft upplevs som tekniskt komplicerat. Det handlar om energiförbrukning, hållbarhet, maskiner och service. Det finns en tydlig skillnad mellan oss och andra i branschen – vi gör vårt område lättförståeligt för kunderna. Vi tycker att service och produkt är lika högt prioriterat. Visst är vi en marknadsutmanare. Men vi har också ett oslagbart koncept vi ska vara stolta över. Att vara en stor aktör med närvaro i världens alla hörn har vi löst med lokal närvaro och beslutsrätt. På så sätt blir vi flexibla och är hela tiden anpassningsbar för den lokala marknaden. Vi engagerar oss helhjärtat och erbjuder alltid den bästa lösningen för kunden.

 • Hitta till oss
 • ALMiG Sverige AB
  Teknikvägen 3
  245 34  STAFFANSTORP
  Tel: 040-59 20 90
 • ——————————-
 • Öppettider:
 • Vardagar: 7:00 – 16:30
 • Lunch 12-13
  Övr. tid ring vår jour.
 • Jour tel: 0706-25 50 09