Hem » Om

Om

ALMiG Sverige AB är ett dotterbolag till ALMiG Kompressoren GmbH som ingår i Fusheng Group och är en av de största aktörerna i världen inom tryckluftsteknik. Våra varumärken är representerade i över 90 länder världen över och totalt är vi 15 000 medarbetare. Vi tillverkar och säljer ett komplett sortiment av kompressorer i premiumklassen. Tillverkningen sker i 16 länder för både export och lokal marknad. På ALMiGs två fabriker i Köngen strax utanför Stuttgart i södra Tyskland tillverkas kompressorerna för den Europeiska marknaden.

Med över 90 år i branschen har vi lyckats skapa tryckluft genom att kombinera hög teknisk kvalitet med låg energiförbrukning! Vi är inte billigast i branschen när det gäller själva maskinerna, men våra skräddarsydda lösningar och tjänster gör att våra kunder totalt sett får en lägre kostnad och en hög tillförlitlighet.

I Sverige är vi en aktör med ett varumärke med ett antal starka kärnvärden såsom produktkvalitet, energimedvetenhet, idag marknadens bredaste produkt sortiment, teknisk kompetens, och en enastående service, entreprenörsanda och ett personligt engagemang. ALMiG ska fortsätta att växa i takt med utvecklingen och behålla stoltheten i vårt arbete. Vi ska också fortsätta att växa med varumärket, verksamhetskunnandet, entreprenörsandan och kompetensen hos samtliga medarbetare.

Tryckluft upplevs som tekniskt komplicerat. Det handlar om energiförbrukning, maskiner och service. Det finns en tydlig skillnad mellan oss och andra i branschen – vi gör vårt område lättförståeligt för kunderna. Vi tycker att service och produkt är lika högt prioriterat. Visst är vi en marknadsutmanare. Men vi har också ett oslagbart koncept vi ska vara stolta över. Att vara en stor aktör med närvaro i världens alla hörn har vi löst med lokal närvaro och beslutsrätt. På så sätt blir vi flexibla och är hela tiden anpassningsbar för den lokala marknaden. Vi engagerar oss helhjärtat och erbjuder alltid den bästa lösningen för kunden.

 • Hitta till oss

  Adress
  Teknikvägen 3
  245 34  STAFFANSTORP

  Öppettider

  Tel: 040-59 20 90

  Vardagar: 7:00 – 16:30
  Övr. tid ring vår jour.

  Jour tel: 0706-25 50 09