BELT XP

Robust, stark och pålitlig

Performance class: 4 – 37 kW

Hög kompressorprestanda och driftsäkerhet dygnet runt

 • Remdrift med minimalt underhåll
 • Låg ljudnivå
 • Lång livslängd
 • Låga underhållskostnader

Stabilt lufttryck, konstant volymflöde och tyst kontinuerlig drift är bara några av fördelarna med ALMiG BELT XP-serien.
Dessa sofistikerade, kompakta enheter erbjuder, till skillnad från konventionella kolvkompressorer, lägre ljudnivåer och förbättrad tryckluftskvalitet genom ett mycket lägre restoljeinnehåll. Med sina robusta och beprövade komponenter säkerställer BELT XP ett kompakt system med pålitligt hög kompressorprestanda och driftsäkerhet dygnet runt. Kompressorerna som har lång livslängd är utrustade med en V-drive drivenhet med lågt underhåll som överför drivkraften från 4 till 37 kW praktiskt taget förlustfri. BELT XP-serien möjliggör särskilt ekonomisk och tillförlitlig drift i volymflödesområdet upp till 6,30 m³/min.

Dessutom syftar konceptet med fast varvtal till lång livslängd och låga underhållskostnader, så att skruvkompressorerna är särskilt lämpliga för användning som baslastkompressorer i kontinuerlig drift. BELT-serien är enkel att använda med de intuitiva ALMiG-kontrollerna. På grund av den underhållsvänliga designen förblir servicekostnaderna minimal.

Översikt

Tekniska data

Broschyr (engelsk)

 • Hitta till oss

  Adress
  Teknikvägen 3
  245 34  STAFFANSTORP

  Öppettider

  Tel: 040-59 20 90

  Vardagar: 7:00 – 16:30
  Övr. tid ring vår jour.

  Jour tel: 0706-25 50 09